Oxsilver-oxsić

500,00 din.

Višenamenski proizvod za dezinfekciju predmeta koji dolaze u kontakt sa bebama i malom decom. Pogodno za uzrast: 0m +

View Detail

Opis

Prednosti Oxsilver-oxsić (aktivni kiseonik) rastvora:
• Efikasno deluje protiv širokog spektra virusa bakterija i gljivica
• Sadrži komponente sa pouzdanim inaktivacionim performansama
• Poseduje dugotrajan rezuidalni efekat
• Primenjene koncentracije srebra i kiseonika ne predstavljaju nikakav zdravstveni rizik (WHO, EEC i USEPA)
• Nema toksične nus-produkte

Za šta se može koristiti oxsilver-oxsić (aktivni kiseonik)
Aktivnim kiseonikom isprskati cuclu koja je ispala i znatno ćete umanjiti rizik kontaminacije. Možete tretirati masažere desni (glodalice), igračke, četkice za zube, posuđe i pribor za hranjenje ako ste van Vaše kuće (u parku, u autu, u šetnji itd.).

Kontraindikacije
Aktivni kiseonik je proizvod koji sadrži prečišćenu vodu, vodonik peroksid farmaceutske čistoće i jone srebra. Ako se proizvod koristi po pratećem uputstvu ne izaziva kontraindikacije. Korisnici koji imaju veoma osteljivu kožu mogu osetiti blago peckanje. Ako se tretiraju zone sa kontaminatima biofilma – tretirano mesto može da peni.

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI
Svi tekstovi u ovoj publikaciji su neobavezujuće informacije namenjene isključivo informisanju i zdravstvenom prosvećivanju opšte populacije te nipošto ne zamenjuju lekarsku dijagnozu ili lečenje kod Vašeg licenciranog lekara. Iskreno se nadamo da informacije koje smo Vam ovde pružili doprinose Vašem zdravlju, prosperitetu i blagostanju. Ovde navedene informacije sakupljene su iz mnogih stručnih izvora kao i iz publikacija od lekara koji u terapiji koriste magnezijum hlorid.

Upotreba

Tretman flašica
Nakon što sapunicom odmastite bebinu flašicu i isperete je, sipajte 2-3 kašičice Oxsića direktno iz 500 ml boce u flašicu i protresite je par puta. Nemojte odmah prosuti Oxsić, neka odstoji par minuta u flašici, nakon toga prospite sadržaj. Flašica je tada bakteriološki bezbedna za upotrebu. Ne morate je otkuvavati.

Tretman voća i povrća
Natopite voće ili povrće vodom. Isperite, ocedite. U bokal sipajte vodu i rastvorite 2-3 kašičice Oxsića direktno iz velike boce. Potopite voće ili povrće rastvorom iz bokala i pustite da odstoji 2-3 minuta i možete bezbedno jesti ili koristiti za dalju obradu ( blendanje, naklijavanje , itd). Ukus , miris i boja neće se promeniti.

Primena

Način primene
Raspršivačem isprskati cuclu koja je ispala i znatno ćete umanjiti rizik kontaminacije. Možete tretirati masažere desni (glodalice), igračke, četkice za zube, posuđe i pribor za hranjenje ako ste u prirodi (u parku, u autu, u šetnji itd.). Snažna dekontaminacija se ostvaruje već nakon 1 minuta primene. Možete isprskati oprano voće ili povrće i znatno umanjiti rizik ako sumnjate u moguću kontaminaciju. Ukus i izgled neće biti promenjeni.

Ekstremne primene
Ako se dogodi da dete iznenada u parku u trenutku nepažnje stavi u usta opušak, ptičiji izmet itd… papirnom maramicom obloženom na prst odstranite predmet ili materiju i isprskajte usnu duplju dok je glava deteta nagnuta prema tlu, takvim ispiranjem znatno umanjujete mogućnost infekcije deteta. Prskanjem po unutrašnjosti šake i prstima izbegavate da se dete inficira ako stavlja prste u usta. Ne zaboravite da tretiranja deterdžentima , tečnim sapunima i vlažnim maramicama nisu dovoljna da obezbede značajniju eliminaciju patogena sa sumnjivih površina koje dete kontaktira.

Sastav

Sastav
• Rastvor 0,6 % vodonik- peroksida PH.EUR. kvaliteta u prečišćenoj vodi
• Koloidni rastvor srebra čistoće 0,9999 koncentracije 3 ppm. u prečišćenoj vodi

Sadržaj seta
• Bočica 80 ml džepnog formata sa raspršivačem
• Boca 500 ml za dopunjavanje raspršivača

Čuvati na tamnom mestu udaljeno od toplotnih izvora.