Svima nam je potrebna kupka sa dozom gorke soli da pobedi masnu kosu, glomazni stomak i smežuranu kožu. Epsom soli su ponovo postale popularne kao jeftin i zdrav način za negu tela zahvaljujući Gvinet Paltrou, Viktoriji Bekam i El Makferson. Njihova saznanja o prednostima epsom kupki nisu sebično krile i mnoge dame iz vrha džetseta su prihvatile taj način nege tela i nisu se pokajale.
Kupanje u Epsom solima im pomaže da smanje zadržavanje vode u telu nakon filmskih i scenskih napora u sve zahtevnijim ulogama pred publikom i kamerma. To zna i Dženi Holidej, personalni trener koja preporučuje tri kupke nedeljno u rastvoru dve šolje gorke soli po kupki. Onda nije ni čudo što su Epsom soli postale popularne kod modela koji razmišljaju o bikiniju na vreme. Viktorija Bekam navodno uzima takve kupke da naglasi svoju figuru.
„Volim kupke gorkim solima jer detoksikuju, oživljavaju mišiće i osvežavaju kožu“- kaže Gvinet Paltrou. Trener Džejms Duigan koji radi sa El Makferson preporučuje četkanje tela da stimuliše kožu i otvori pore 20 minuta pre potapanja u epsom kupkama.
Mamurluk, glavobolja, umor i mučnina lakše će nestati nakon epsom kupki, isplivaće toksini i ublažiće bolove u mišićima.
Mala tajna za bujniju kosu:
Epsom soli će upiti višak masnoće iz kose ako dodate šaku soli u našamponiranu kosu. Utrljajte dobro epsom so i isperite normalno.
Epsom so preporučuju za veći volumen kose tako što se pomeša jedan deo balzama za kosu sa jednim delom epsom soli. Nanesite na kosu i ostavite da deluje 20 minuta, a zatim isperite. Kosa će izgledati punije sa osećajem mekoće, a minerali će pomoći popravku i jačanje toplotom oštećenih krajeva.
Još jedna tajna njihovih pedikira:
Potapanje stopala u posudi sa toplom vodom i epsom kupkom ublažava bol stopala i sprečava pojavu modrica.
O našim zvezdama koje koriste naše soli vam ne možemo pisati jer nemamo odobrenje za to, ali mnoge od njih možete prepoznati po svežini kojom zrače.

Epsom So cena, Epsom soli gde kupiti, Epsom soli iskustva, Gorka so cena, Epsom soli gel cena, Epsom soli gel gde kupiti…

http://www.elle.com/beauty/health-fitness/advice/a19179/gwyneth-paltrow-epsom-salt-bath/
http://www.instyle.co.uk/fitness-wellbeing/victoria-beckhams-got-a-5-bargain-beauty-secret-that-you-need-to-know-about
https://www.fightingfifty.co.uk/beauty/epsom-salts-the-celebrity-beauty-secret
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2367451/Granny-right-We-need-dose-Epsom-salts.html
https://www.mamamia.com.au/do-epsom-salts-help-you-lose-weight/

Sakrij

Korpa

Nema proizvoda u korpi.