Kao da postaje neka moda: Pacijenata je sve više a lekara sve manje. Lekar mora da balansira kao na sečivu skalpela, na ivici života i smrti, između pacijenta i farmako industrije, između tužilaštva i osiguravajućeg društva.

Zašto nisu pronađene kontraindikacije za primenu vodonik peroksida? Tajna je jednostavna: kiseonik je jedan od retkih hemijskih elemenata koji se apsorbuje u telu u velikim količinama. Jeftini mehurići su u neravnopravnoj borbi sa farmako mašinom zato o efikasnosti H2O2 pokušajte da prosudite nakon čitanja fragmenata nekih pisama ruskih pacijenata:

• Nakon uklonjenog tumora iz stomaka rođaci su mu rekli da neće živeti dugo. Nakon tri sedmice korišćenja vodonik peroksida osetio je živost, stomak je bio potpuno čist.
• Pacijent sa povredom mozga, gubitkom pamćenja i govora , nakon prijema H2O2 počeo da govori, povratio pamćenje, hrana iz usta prestala da mu ispada.
• Student, oboleo od leukemije, pretvorio se u kostur, nije mogao da ustaje. Počeo sa primenom vodonik peroksida, koprivom i travom rusa. Počeo da hoda, uzima testove.
• Žena patila od parkinsonove bolesti, nije mogla da hoda, pala. Nakon 7 meseci u plikovima, počinje da uzima vodonik peroksid, počela da hoda, oseća se obnovljeno.
• Pacijent doživeo srčani udar, angina pektoris. Nakon nekoliko nedelja primene vodonik peroksida, vozi kola, lako hoda 5 km.
• Pacijent patio od koronarne bolesti i artritisa. Živi na drugom spratu, nije mogao da izaće iz stana. Nakon tri meseca primene H2O2, srce se oporavilo, otok nestao, počeo da pliva…
• Imao moždani udar, aterosklerozu, supruga mu pomagala da hoda. Ubrzo nakon korišćenja vodonik peroksida postao nezavistan u hodu, poboljšano opšte stanje.
• Imao lajmsku bolest- 9 meseci ležao, otečeni zglobovi, mišići atrofirali. Nakon 6 meseci korišćenja H2O2 počeo da hoda, oseća se podmlađeno, svi simptomi tumora nestali.
• Starica 90 godina, rak želuca, stalna mučnina, povraćanje. Počela da koristi vodonik peroksid, vratio se normalan apetit, aritmija nestala, kosa postala tamnija.
• Imao reumatizam, artritis i artrozu kolena, strahovite bolove pri hodu, osećao se kao osuđenik. Posle 9 meseci uzimanja vodonik peroksida normalno hoda, počeo da radi.
• Imao hronični holicistitis, polipe u crevima, pritisak 180/100, visok holesterol. Posle 5 meseci primanja vodonik peroksida holicistitis nestao, krvni pritisak 130/90, holesterol normalan.

Profesor doktor Ivan Neumivakin, laureat državne nagrade koja ima titulu: Najbolji Ruski narodni iscelitelj. Autor više od 200 naučnih radova, 85 pronalazaka. U 75-oj godini apsolutno zdrav, pritisak 125/75, penje se do 7 sprata bez lifta, vodi aktivan način života, piše članke, leči bolesne.
U 52 je dobio aterosklerotski proces sa primarnom lezijom srca i mozga, pritisak mu je bio 180/100. Ateroskleroza se smatra u zvaničnoj medicini nepovratnim procesom. To je bilo nešto za razmišljanje. Dr Neumivakin je odlučio da prkosi smrti, odlučio je da: Uzima vodonik peroksid stalno.

Preporučujemo da odgledate video dr Neumivakina

Sakrij

Korpa

Nema proizvoda u korpi.