Na Festivalu dojenja 4.10.2017. zabluda i neistina nije bilo, jer je Dečji sajt, kao organizator ove jedinstvene manifestacije, okupio vrhunske predavače, sponzore i izlagače, kompanije i male firme, koji svojim proizvodima čine život mladih roditelja lepšim i lakšim. Osim stručnih izlaganja o pripremi za porođaj i samom porođaju, nezi bebe, zdravoj ishrani tokom trudnoće i dojenja, oralnoj higijeni, radionica za podršku dojenju, za buduće mame organizovana je i prezentacija pumpica za izmlazanje.
Za širenje pozitivne energije i promovisanje dojenja na javnom mestu bila je zadužena Bojana Barović, ambasadorka Festivala, manekenka, Lorenina (1) mama i supruga pevača Nikole Rokvića. Sa Terezom Kiš Miljković, vršnjačkom savetnicom za dojenje, sjajno se nadopunjavala.

Verujemo da su se svi lepo proveli i da će nam mnoge od ovih 200 trudnica polovinom aprila, kada će biti organizovan treći Festival dojenja, doći sa svojim bebama, da ćemo imati još više predavača i izlagača.

Interesovale su ih marame za nošenje beba, platnene pelene, vlažne maramice, multivitaminski preparati, nezamenljivi proizvodi kompanije „Shirko“, zdrava hrana za bebe i mnogo toga drugog. Mi smo imali tu čast da se predstavimo mamama sa našim novim proizvodom Oxsić, koji služi za dezinfekciju bebinog pribora, duda, flašica, kao i sa Mg gelom, koji itekako pomaže budućim mamama kod bolova u nogama, leđima, a svakoj bebi je čak i u stomaku (prenatalna komunikacija) potreban Mg, kao esencijalni mineral, koji doprinosi boljem razvitku ploda, a pomaže majci da se opusti i uživa bez bolova.
Do tada, drage trudnice i drage mame, uživajte u iščekivanju porođaja, uživajte u dojenju.
Vi ste, kao što reče dr Stanković, pravi heroji.

Sakrij

Korpa

Nema proizvoda u korpi.